CREATE WITH US

since 2005

ALFABTE_LOGO_KIR

Во нашeтo 19-годишнo постоење, постигнувањето задоволство на клиентите е доверлива традиција.
Основана во 2005 година, Печатницата Алфабет во приватна сопственост со едноставни печатени и графички задачи.
Тимот од искусни професионалци кои се водени од вербата на нашите клиенти, полн со енергија и јасна визија се усогласува со современиот дизајн и квалитет. Од концепт до готов производ, членовите на нашиот тим се посветени и поттикнати да ги постигнат нашите цели.
За потребите на клиентите, Печатницата Алфабет има:
* Дизајнерско студио, упатства за графички дизајн во согласност со стандардот, подготовка и поставување параметри до конечниот висококвалитетен печатен резултат.
* Производствен капацитет, вклучувајќи дигитална и офсет опрема, како и рачна и финална машинска доработка и подготовка.
Висококвалитетните производи се овозможени со имплементација на сите технички достигнувања, надградба на капацитетите, опремата и самиот производствен процес.
Подготовката, графичкото уредување, дизајнот и печатењето на публикации го користат најголемиот дел од производствениот капацитет.
Сите вообичаени формати се користат во производството, заедно со варијации во боја и црно-бели, тврди и меки корици, врзување и пластифицирање.
Создаваме книги и каталози, флаери, постери, реклами и разни канцелариски материјали (како што се визит-картички, разгледници, белешки, тетратки, папки, планери, етикети, дневници итн.)
Вашата креативност ја ослободува нашиот квалитет.
Печатницата Алфабет нуди офсет и дигитално печатење на секаков вид хартија со врвен квалитет и современ дизајн.
Нашето мото е: навремена испорака, професионализам, брзина и квалитет на услугите.