Печатница Алфабет е основана 2005 година.

Веќе 15 години преку успешна соработка со компании од Македонија и странство успеавме да завземеме значајно место на пазарот. Нашата основна цел е на клиентите да им овозможиме комплетна услуга со дизајн и печатење. Задоволството на клиентите е нашиот приоритет. Довербата што тие ја стекнале во нас ја оправдуваме со професионален пристап како и целосна, брза а воедно и квалитетна услуга.